Vegetarische Indonesische kookworkshop bij Satu Dua Tiga

Vegetarische Indonesische kookworkshop

Indonesisch koken zonder vlees

Eet je geen vlees? Geen probleem. Bij Satu Dua Tiga kun je ook een vegetarische Indonesische kookworkshop volgen. Bij deze workshop maak je verschillende heerlijke typische Indonesische gerechten op basis van tahoe, tempé en eieren klaar.

Tahoe en tempé zijn gezonde vleesvervangers gemaakt van sojabonen. Ze komen veel voor in Indonesische gerechten. Bij de juiste bereiding zijn ze ontzettend lekker en ook nog erg veelzijdig. Je kunt ze op allerlei manieren bereiden: koken, (roer)bakken, frituren of barbecueën. En ze zijn met alles te combineren: met vlees, eieren, groenten of vis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Oorspronkelijk komen tempé en tahoe uit Indonesië. Het is dan ook niet zo gek dat Indonesiërs als geen ander weten hoe je ze tot heerlijke gerechten kunt bereiden.

Bij Satu Dua Tiga hebben we een lange lijst van recepten geschreven met tempé en tahoe als hoofdgerecht of gerechten waarin we deze vleesvervangers verwerken. Rendang of loempia’s met tahoe? Alles is mogelijk.

Maar wat als je helemaal geen dierlijke producten eet? Ook dat is geen probleem. Dan kunnen we ook een veganistische workshop aanbieden. Onze ingrediënten bestaan dan volledig uit plantaardige producten.

Onze menu’s voor vegetarische of vegan workshop

Een vegetarische kookworkshop is vooralsnog uitsluitend te boeken voor een besloten groep. De groepsgrootte bestaat dan uit minimaal 6 en maximaal 20 personen. Het is vooralsnog niet mogelijk om een vegetarische workshop te boeken op basis van een open inschrijving.

In tegenstelling tot gewone workshops bieden we onze vegetarische kookworkshop alleen in de uitgebreide categorie aan. Geef bij aanmelding door of een dierlijk product zoals eieren op het menu mag staan of dat het menu volledig veganistisch moet zijn.

Interesse in onze vegetarische workshop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Boek vandaag nog een vegetarische Indonesische kookworkshop op voor jouw gewenste datum.

Voorbeelden menu’s

Basic

Kari ayam
Mie goreng
Pangsit goreng
Tumis buncis
Telur bumbu Bali
Nasi putih

Prijs: 55,00 euro p.p
Vanaf 8 personen

Uitgebreid

Babi kecap
Mihun goreng
Sambal tempe
Ayam rica rica
Lumpia
Telur bumbu Bali
Sup sayur
Acar timun
Nasi putih

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Extra uitgebreid

Rendang Padang
Udang belado
Mihun goreng
Tahu kecap
Babi tore
Pangsit goreng
Soto ayam
Sambal telur
Sayur campur
Acar banjar
Nasi putih

Prijs: 75,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Vegetarisch

Nasi kuning
Mihun goreng
Tahu kecap
Lumpia vegetaris
Sambal tempe
Rendang telur
Tahu bumbu Bali
Sayur campur
Acar banjar

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

tahoe en tempe gerecht uit vegetarische indonesische kookworkshop | Satu dua Tiga

Boek een vegetarische Indonesische kookworkshop

    * Graag invullen

    Neem contact op!

    Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

    0643418702
    info@satuduatiga.nl
    indonesischkoken@hotmail.com

    Locatieadres:
    Parallelweg 169
    6001 HM Weert

    Scroll naar boven