Indonesische kookworkshop voor bedrijven

Indonesische kookworkshop voor bedrijven

Indonesisch koken voor een geslaagd teamuitje

Ben je op zoek naar een plek voor een smakelijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Satu Dua Tiga aan het juiste adres. Jij en je team kunnen bij ons een Indonesische kookworkshop voor bedrijven volgen.

Een Indonesische kookworkshop volgen is ook een leuke manier om een teambuildingsdag of een trainingsweek mee af te sluiten. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van heerlijk Indonesisch eten na zo’n intensieve dag?

Veel mensen vinden het koken van Indonesisch eten lastig en te veel werk. Terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Met onze recepten en begeleiding ben je met je team in staat om zelfs de bewerkelijkste gerechten, zoals bijvoorbeeld rendang, perfect te bereiden.

Teambuilding

Werken aan een vorm van teambuilding kan op allerlei manieren. Denk aan een tal van groepsactiviteiten waarbij samenwerking en communicatie in ieder geval centraal staan. Maar bij Satu Dua Tiga geloven wij heilig in de kracht van koken!

Jij en je team worden in groepen opgedeeld en zijn samen verantwoordelijk voor twee of drie gerechten. Tijdens het koken moeten jullie goed samenwerken en communiceren, om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen. Het is ook belangrijk dat het eten binnen een bepaalde tijd klaar is om te serveren en dit element van tijdsdruk brengt, tezamen met het koken op zich zelf, een vorm van stress met zich mee. Op een bepaalde manier vergelijkbaar met hoe dit ook op de werkvloer zou kunnen geschieden.

Het is dus belangrijk om samen efficiënt en effectief te werk te gaan en dit is niet mogelijk zonder goed te communiceren.
De samenwerking resulteert dan uiteindelijk in een uiterst smakelijke beloning wanneer jullie klaar zijn met koken en we gezamenlijk dineren en genieten van een buffet met heerlijke Indonesische gerechten.

Onze menu’s voor jouw teamuitje kookworkshop

Hieronder laten we jou de voorbeelden van onze kookworkshopsmenu zien. Echter om praktische redenen bieden we onze workshops voor bedrijven uitsluitend in 2 prijscategorieën aan: de uitgebreide en de extra uitgebreide workshops. Uiteraard kan ook gekozen worden voor de vegetarische workshop.

Alle workshops voor bedrijven zijn exclusief 9% btw.

Voorbeelden menu’s

Basic

Kari ayam
Mie goreng
Pangsit goreng
Tumis buncis
Tahu kecap
Telur bumbu Bali
Nasi putih

Prijs: 55,00 euro p.p
Vanaf 8 personen

Uitgebreid

Babi kecap
Mihun goreng
Sambal tempe
Ayam rica rica
Lumpia
Telur bumbu Bali
Sup sayur
Acar timun
Nasi putih

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Extra Uitgebreid

Rendang Padang
Udang belado
Mihun goreng
Tahu kecap
Babi tore
Pangsit goreng
Soto ayam
Sambal telur
Sayur campur
Acar banjar
Nasi putih

Prijs: 75,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Vegetarisch

Nasi kuning
Mihun goreng
Tahu kecap
Lumpia vegetaris
Sambal tempe
Rendang telur
Tahu bumbu Bali
Sayur campur
Acar banjar

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Soto ajam Medan op kookworkshop Indonesisch |Satu dua Tiga

Een Indonesische kookworkshop voor jouw bedrijf reserveren?

  * Graag invullen

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@satuduatiga.nl
  indonesischkoken@hotmail.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven