Privacybeleid en Disclaimer

Privacybeleid en Disclaimer Satu Dua tiga

Satu Dua Tiga vindt jouw privacy erg belangrijk. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens dan ook op een veilige en zorgvuldige manier gebruiken, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV). In deze privacyverklaring leggen wij aan je uit welke gegevens wij van je verzamelen en waarom we dit doen. Ook kun je lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Mocht je vragen hebben over je privacy dan kun je contact opnemen met info@satuduatiga.nl

Artikel 1: Wie zijn wij?
Satu Dua Tiga (www.satuduatiga.nl), gevestigd aan Serviliusstraat 292, 6006 KJ te Weert is een online reismagazine en reisblog over reizen in Indonesië met reistips en informatie. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.

Artikel 2 – Welke gegevens gebruiken wij?
Hier kun je een overzicht vinden van de gegevens die wij verwerken, waarom we dit doen, welke juridische grondslag wij hebben om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang wij deze gegevens zullen bewaren. Wij verwerken je naam, e-mail, adres, telefoonnummer en andere gegevens die nodig zijn om onze diensten optimaal aan jou te kunnen leveren en om de uitvoering van de overeenkomst mogelijk te maken. Wij bewaren deze gegevens zo lang de blog online is.

Google Analytics
Om de website van Satu Dua Tiga te optimaliseren, maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics. Wij hebben een commercieel belang om je surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om onze service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Wij zullen jouw gebruik van onze website tracken met Google Analytics en zijn aan de bewaartermijnen van Google gebonden. De gegevens die we verkrijgen via Google Analytics zijn geanonimiseerd en niet te herleiden tot je persoonsgegevens.


Adverteerders
De website van Satu Dua Tiga genereert een deel van de inkomsten door middel van advertenties. Voor facturatie en onze financiële administratie verwerken wij van adverteerders de naam, de bedrijfsnaam, het factuuradres, het e-mailadres, het klantnummer en het nummer van de bankrekening. Zonder deze gegevens kunnen wij je betaling niet verwerken. Wij hebben deze gegevens dus nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Op basis van de wettelijke verplichting van de Belastingdienst zullen wij deze gegevens 7 jaar bewaren. De gegevens worden nergens anders voor gebruikt en worden opgeslagen op een beveiligd platform dat niet voor derden toegankelijk is.


Social media
Satu Dua Tiga is actief op de volgende sociale media: Twitter, Facebook en Instagram. Je geeft ons toegang tot je profielen op sociale media door ons te liken of te volgen. Satu Dua Tiga heeft een commercieel belang om enkele persoonsgegevens van jou te gebruiken voor onze marketingdoeleinden. Wij gebruiken jouw naam, e-mail, en social media account voor direct marketing en social media marketing. Wij zullen deze gegevens bewaren tot jij je uitschrijft van onze kanalen.


Contactformulier
Op de website van Satu Dua Tiga staat een contactformulier waarin je ons een bericht kunt sturen. Hiervoor worden je naam, e-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Deze berichten zijn alleen door ons te lezen en worden automatisch opgeslagen in een beveiligde omgeving, die niet voor derden toegankelijk is. Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met jou te kunnen opnemen, om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze gegevens worden bewaard zolang de blog online is en nergens anders voor gebruikt.

Lezersreactie
Op de website van Satu Dua Tiga kan je inloggen om reactie te plaatsen of een vraag te stellen. Door een bericht achter te laten, geef je er expliciete toestemming voor dat de opgegeven naam, het e-mailadres en de inhoud van het bericht voor iedereen zichtbaar zijn. Wij bewaren deze gegevens totdat jij jouw reactie of wij ons bericht verwijderen.

Artikel 3: Hoe verkrijgen wij deze gegevens?
Bovenstaande gegevens hebben wij van jou als klant, contactpersoon of bezoeker van de website verkregen, omdat jij deze gegevens aan ons hebt verstrekt.

Artikel 4 – Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?
De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft jou een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door ons hebt laten verwerken.
Inzage : Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Satu dua Tiga om jouw gegevens in te zien.
Wijziging : Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen.
Bezwaar : Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van Satu Dua Tiga, kun jij bezwaar maken.
Gegevensoverdracht : Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal Satu Dua Tiga jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.
Intrekking : Wanneer wij gegevens hebben verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die wij je kunnen leveren.
Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar info@satuduatiga.nl. Wij zullen je verzoek zo snel mogelijk beoordelen. Wanneer wij niet aan je verzoek kunnen voldoen, zullen wij je laten weten waarom wij jouw verzoek afwijzen.

Artikel 5: Wie ontvangen jouw gegevens?
Satu Dua Tiga zal jouw gegevens niet verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor een optimale bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Jouw gegevens kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers en partijen waarmee Satu Dua Tiga een samenwerking is aangegaan. Wij zullen jouw gegevens niet doorverkopen aan derden.

Artikel 6: Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van onze website worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het apparaat waarmee je onze website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen jouw apparaten niet beschadigen.

Artikel 7 – Slotbepalingen
Het is verstandig om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, omdat wij wijzigingen in ons beleid kunnen aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop wij je gegevens gebruiken, kun je een e-mail sturen naar info@satuduatiga.nl. Als je een klacht hebt over de manier waarop wij met je gegevens omgaan kun je ons dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Disclaimer


Artikelen en illustraties op Satu Dua Tiga zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets mag daarom geheel, gedeeltelijk of in gewijzigde vorm op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
De door Satu Dua Tiga verstrekte informatie is deels ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De informatie op Satu Dua Tiga wordt wekelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Het is mogelijk dat Satu Dua Tiga een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf onze website.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van Satu Dua Tiga, is het mogelijk dat de informatie die op Satu Dua Tiga wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden, maar mocht je een fout constateren, dan horen we dat graag via info@satuduatiga.nl zodat we de gewenste aanpassingen kunnen maken.
Satu Dua Tiga is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere bronnen, sites en partijen met wie we een samenwerking zijn aangegaan. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Delen
Scroll naar top