Open inschrijving Indonesisch koken

open inschrijving Indonesisch koken in Weert, Limburg

Idealiter meld je je met een groep van tenminste van 6 personen aan voor onze kookworkshop, want dit is het minimale aantal om een workshop te kunnen laten doorgaan. Maar wat als je groep niet tot dit aantal komt en jij heel graag Indonesisch wilt koken? Dan kun je je evengoed aanmelden voor onze workshop. Met de zogenaamde open workshop of open inschrijving volg je de workshop Indonesisch koken in een gemixte groep. Op deze manier krijgt iedereen toch de kans om de fijne kneepjes van de Indonesische keuken te leren.

Het is natuurlijk hartstikke leuk als je met een groep van bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s komt koken. Je kent elkaar en weet wat je aan elkaar hebt. Door samen te koken versterken jullie de band. In geval van een open workshop ga je dus koken met vreemde mensen. Maar dat maakt de workshop niet minder gezellig hoor. Bovendien koken met mensen die je niet kent heeft zo zijn voordelen. Zo leer je nieuwe mensen kennen die dezelfde passie en interesse hebben als jij. Het zou zo maar kunnen dat hieruit nieuwe vriendschappen ontstaan.

Al voor de aanvang maak je een beetje kennis met elkaar en tijdens het koken ontstaat al snel een leuke groepsdynamiek. En als we na het koken met zijn allen aan tafel aanschuiven dan merk je nog nauwelijks op dat je elkaar voor de workshop nog nooit hebt ontmoet.

Dus kom je naar Weert om Indonesisch te koken met je man, vriendin, vader of alleen? Informeer dan naar beschikbaarheid.

Open Inschrijving Indonesisch koken in Weert, Limburg

Beschikbare datum voor open inschrijving Indonesisch koken

Voortaan proberen we een of meerdere datums per maand te reserveren voor een workshop op basis van een open inschrijving. De eerste beschikbare datum staat gepland op

30 september 2023 (enkele plekken nog beschikbaar)
14 oktober 2023

Kosten

Bij Satu Dua Tiga hanteren we 3 verschillende prijscategorieën: basic (55,00 euro), uitgebreid (65 euro) en extra uitgebreid (75 euro). Echter om praktische redenen kiezen we ervoor om bij een open workshop alleen de uitgebreide categorie aan te bieden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze website.
Of stuur een email naar info@satuduatiga.nl of indonesischkoken@hotmail.com.
Bellen of whatsappen kan ook naar 06-43418702.

Bereikbaarheid

In verband met de zomervakantie zijn we tot en met 22 juli 2023 telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons wel appen en mailen.

Scroll naar boven