Workshops Indonesisch koken

Gezellig de keuken in. Met je vrienden, familie, collega’s of volstrekt onbekenden. Wat is nou leuker dan samen koken? Samen de lekkerste Indonesische gerechten koken en daarna met z’n allen gezellig aan tafel aanschuiven. Is dit wat voor jou? Geef je dan op voor onze kookworkshop Indonesisch koken. In een sessie maken we verschillende soorten gerechten klaar die we als rijsttafel serveren.

Workshop Indonesisch koken

Op onze website vind je mooie foto’s van onze recepten. Ook vind je de stappen die je kunt volgen om je favoriete gerechten zelf klaar te maken. Maar de ervaring leert dat de techniek of de manier van koken uiteindelijk de smaak van je eten bepaalt. Want hoe weet je nu dat die belado sambal voor die sambal telur nu gaar is? Hoelang moet je de groente koken zodat deze nog lekker knapperig is? Dit leer je dus in onze workshop Indonesisch koken.


Tijdens de workshop bereiden we lekker, gevarieerd en gezonde maaltijd. Alle recepten passen bij een gezonde leefstijl. Alle ingrediënten en specierijen zijn vers, niks uit een potje of zakje. Ook kiezen we er bewust voor om de gerechten niet naar de Europese tong aan te passen. Indonesisch eten moet natuurlijk naar Indonesisch eten smaken.

volg indonesische kookles in je eigen keuken bij Satu Dua Tiga

Locatie

De workshops Indonesisch koken vindt plaats in een professionele keuken een op een centrale plek op een loopafstand van het station in Weert.
Kom je met de auto? Geen probleem, op de locatie vind je voldoende gratis parkeerplaatsen.

Adres: Parallelweg 168,-169, 6001 HM Weert (het Kra8tig gebouw).

Beschikbare datums en kosten

Voor 2022 staan de workshops Indonesisch koken ingepland op de volgende data: 22 oktober, 26 november en 17 december gepland.
Kom je met een groep en heb je bepaalde datum in gedachte? Neem contact op zodat we dit kunnen bespreken en een extra datum inplannen.

Kosten: 50,00 euro per persoon.
Inclusief: thee of koffie bij aanvang. Water met limoen en een glaasje wijn tijdens het eten.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een email naar indonesischkoken@hotmail.com Bellen of whatsappen kan ook naar 06-43418702.


Scroll naar top